Elérhetőségeink 82


Bejelentés:
06-20/402-43-03

Örökbefogadás, Ügyintézés:
06-20/402-43-01

E-mail: info@debrecenikutyahaz.hu

Állatkínzás bejelentése:
70/6366230 és bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu

Hol találsz minket? Ide kattintva elolvashatod

Cím: 4002, Debrecen, Mészáros Gergely kert 0452/2


Megjegyzés hozzáfűzése

82 Gondolat “Elérhetőségeink

 • Hegyi Enikő

  Tisztelt Állatotthon!

  Érdeklődnék,örökbe fogadható szuka pekingi kutyájuk van-e?
  Mivel nagymamámnak elpusztult az apró termetű pekingije, szeretne ismét maga mellé egy ilyen kutyust.
  Ha van adatbázisukban szuka és nem kölyök pekingi kutyájuk , kérem jelezzék.

  Köszönöm
  Üdv: Enikő
  egzipont@gmail.com

 • Bagdi Réka

  Csókolom! 14 éves vagyok,és nagyon szeretnék segíteni az önkéntességben,vasárnap.Lehet nekem ennyi idősen menni?(remélem igen) és szeretnék még plusszba is besegíteni,esetleg ha szombatonként lehetne olyat vállalni hogy kutyasétáltatás,fésülés,vagy bármi ilyen munka,azt ingyen megcsinálnám…és még tudnék pár barátomat is akik szivesen segítenének…

 • Hanga

  Tisztelt Állatotthon!

  Mi is nagyon szeretnénk besegíteni a menhely körüli teendőkben. Nagyon szívesen sétáltatnánk kutyusokat, és jó lenne egy kicsit jobban megismerni őket, mert már képek alapján is beléjük szerettünk. :)

  Sajnos egyetem miatt eléggé szűk az időbeosztásunk, és nem tudjuk bármikor meglátogatni a menhelyet. :( Jövőhét kedden (18-án) azonban ketten el tudnánk menni, így az után érdeklődnék, hogy ebben az időpontban mehetünk-e, és ha igen, hánykor.

  Illetve – mivel még soha nem jártunk arrafelé :D – ha leszállunk az Alkotóháznál merre kell elindulni? Messze van a menhely, vagy biztos, hogy megtaláljuk? :)

  A választ előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:
  Hanga

 • Bagdi Réka

  Csókolom,megint én,az esőzés miatt ugye nemmarad el a holnapi önkéntes munka? Meg lehet hogy nem megyünk ha holnap reggel is így esik,de megpróbálunk eljutni,viszont az továbbra is bennünk van hogy jövőhét szombaton 100% hogy megyünk segíteni,esetleg sétáltatni vagy takarítani. Meglátjuk,remélem hogy holnap reggelre eláll és tudunk menni:/ köszönöm,és jóéjszakát!

 • Szeőcs Istvánné

  Egy fekete kutya kóborol felső Józsán a Gönczy Pál utca környékén.
  Körülbelül akkorra mint egy vizsla,ápolt,fényes szőrű és igen félénk.
  Hogyha valaki keresné, utoljára a Perem utcában láttam.

 • Bianka

  Jó napot! :) Érdeklődni szeretnék, hogyan működik Önöknél az örökbefogadás, elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy kell-e, ha igen akkor mennyit, ha szeretnék örökbefogadni egy kutyust? :) Köszönöm

 • Kovács Kitti Barbara

  Tisztelt Állatmenhely!
  Azért érdeklődnék, hogy kölyök cica (neme, fajtája, és hogy ivartalanított-e vagy nem, az mindegy) aki barátságos, kedveli az embereket, van -e?
  Szeretnék egyet, mert nekem mindig is volt macskám, de valahogy abbamaradt. Újból szeretnék egy ilyen cicus gazdija lenni:)

  • admin Bejegyzés szerzője

   Kedves Kitti!
   Kölyök cica nincs, azonban fél év – 8-9 hónap körüli igen. Ideiglenes befogadónál lévő cicák között illetve a közvetíttet cicák között megtalálhatod, illetve még van pár cica, akit tudunk ajánlani, de még nincs fent.

 • Németh Edit

  Tudomásom van egy 2 éves kaukázusi szuka kutyáról,akit el fognak altatni,ha hamarosan nem lesz gazdája,mivel az anyagi helyzetük miatt a gazdája nem tudja tovább tartani!Önök be tudják fogadni?Vagy segíteni ebben?Barátságos kutyus.

 • Erzsike

  Egy kisebb termetű kutya, olyan palota pincsi fajta, ide szokott hozzánk, ki tenni nem szeretnénk, és sajnos se etetni nem tudjuk, és a kötelező oltásokat, meg a chippeltetést se tudjuk neki finanszírozni.
  Jó lenne ha valaki örökbe fogadná..

 • Farkas Anna

  Jó napot!
  Van nekem 2 nem túl jól nevet, szerettet kutyám akik nagyon aranyosak és gyerek szeretők.
  Sajnos olyan helyzetbe kerültünk, hogy le kell mondanom a kis kedvenceimről. Nincs nálunk jó helyük, nem tudok sem én sem anyum foglalkozni velük. Úgy döntött anyukám, hogy elvisszük őket menhelyre. Nagyon sajnálom őket mert nagyon szeretem mind a kettőt. Mennyi esélyük lesz így a boldogsághoz?

  • Köbli Mónika

   Kedves Anna!

   Sajnos a menhely telt házzal működik, így jelenleg nem tudjuk befogadni a kutyáidat. Kérlek, ha komolyan gondoljátok,hogy új gazdit szeretnétek keresni nekik, akkor fotózd le, mutasd be őket pár sorban és küld át a menhely e-mail címére. Mi feltesszük a honlapra és így remélhetőleg mielőbb sikerül őket új gazdihoz juttatni.

   Köbli Mónika

 • Vigh Ferenc

  Tisztelt Menhely!

  Szerető idős családhoz keresnék kis termetű, rövid szőrű kölyök (maximum 5-6 hónapos) kutyát!

  Kertesházban Füzesgyarmaton élhetne nagyon jó körülmények között.

  Amennyiben a megadott feltételeknek megfelelő kutyusuk van, kérem jelezzék.

  Köszönöm.

 • Virányiné Éles Judit

  Szeretnék érdeklődni a törött lábú fehér puli felől. Nagyon megtetszett. Már van egy öreg fekete keverék fiú kutyusunk, a társa sajnos nemrég elpusztult. Az anyagiak érdekelnének, ami a gyógyulásához szükséges. Ha lehetőség lenne rá, szeretném örökbe is fogadni.

 • Németi Brigitta

  Kedves Állatotthon!
  2013.08.12.-én Hortobágy-Máta területén találtam egy kutyát.
  Valószínűleg fajta tiszta Erdei kopó, szuka. Már volt vemhes ( kölykeiről nem tudunk semmit), végtelenül kedves és vágyik a szeretetre. Régen családdal élhetett, szereti a gyerekeket! Okos, szófogadó kutyus. Sajnos én hazavinni nem tudom,most a Fecskeház Erdei iskolában van, de szálláshely révén ott nem maradhat túl sokáig, ezért ha valaki érdeklődne iránta szivesen vennénk. Nagyon jó családi kutya lenne.
  Ez ügyben kérném a segítségetek!

 • Eggmann Ferenc

  Üdvözletem!
  Érdeklődöm, segítenének-e nekem abban, hogy egy utcáról befogadott cicának a védőoltás árát milyen debreceni alapítvány vállalná át. Ettől függ, hogy tudok-e rajta segíteni, vagy nem.
  Várom gyors válaszukat
  Üdvözlettel Eggmann Ferenc

 • KZoltán

  Tisztelt Állatotthon!
  Jelenleg van örökbefogadható kicsi kutyájuk menhelyen; vagy kihelyezve ideiglenes gondozókhoz? Mivel 2 kislány mellé lenne, inkább egy pár hónapos kölyökre gondoltam.
  Illetve vasárnap lehetséges szétnézni Önöknél valamikor? Összesen mennyibe kerülne az adoptálás?
  Üdvözlettel, Zoltán

 • VARGA MARIANN

  kÉRLEK MÓNIKA MIHARABB IRJ MERT AKI ELVITTE NEM LEHET ELÉRNI TELEFONON AZT MONDTA LEHET ÉRDEKLŐDNI DE HOL?HA NEM VESZI FEL A TELEFONT.A SZIVEM SZAKADT MEG ANNYIRA SAJNÁLTAM A KUTYUST AZT UTCÁN KÓBOROLT RÉGÓTA ÉN HAZAHOZNI NEM TUDTAM,SENKI NEM FOGADTA BE PEDIG VOLT GAZDIJA MERT CHIPPJE IS VOLT DE A GAZDIT NEM ÉRDEKELTE.RÉGÓTA ETETTEM ÉS Ő BÍZOTT BENNEM ÉS ÉN ELÁRULTAM ŐT MERT BEVITETTEM MERT A FŐÚTON KOCSIK KÖZÖTT VOLT.KÉRLEK TUDNOM KELL HOGY VAN HA OTT VAN.EZT A SZÁMOT HÍVTAM AMIKOR BEVITETTEM 06 30 4882118 DE SENKI NEM VESZI FEL ÉS ATTOL FÉLEK HOGY ELALTATJÁK.KÉRLEK SEGÍTS.TUDOM MOSTANÁBAN NEM VOLTAM DE MENNI FOGOK VISZEK ADOMÁNYT ÚJRA A KUTYUSOKNAK.KÉRLEK ÍRJ VISSZA HA NÁLATOK VAN.

 • Pető Kinga

  Tisztelt Állatotthon!
  Nagyon szeretnék besegíteni az önkéntes munkában, de nem tudok rendszeresen kijárni és egy nap is csak 1-2 órát tudnék maradni.
  Nem tudom, hogy így is igénylik-e a segítségemet.
  Köszönettel: Kinga

 • Sàrvàri Èva

  Sziasztok!
  Tavasszal sajnos elvesztettük szeretett kutyusunkat, akit szintèn az utcàròl karoltunk fel, ès most elèrkezettnek làtjuk az idöt, hogy ùj kutyus kerüljön a köreinkbe. Ebben szeretném a segìtsègeteket kèrni, hogy van e most olyan kutya a menhelyeteken, amely jòl kijönne a 3 macskànkkal, csirkèkkel, kecskèkkel… Szeretnènk ha az udvaron szaladgàlva èlnè mindennapjait, de nàlunk ez csak akkor lenne lehetsèges, ha nem bàntanà a többi àllatot… Dollàr ès a testvère is nagyon szimpatikus, de örülnèk neki, ha tudnàtok ajànlani ti is nèhàny kutyust… Elöre is nagyon köszönöm… :)

 • Tóth Endre

  Üdv!
  Érdeklődnék 1 vagy 2 db fiatal puli vagy mudi kutya iránt. Sürgősen szeretném örökbe fogadni és tanítanám juhászatra őket. Mindegy hogy kan vagy szuka. Nagyon várom a válaszukat. Ezen a számon vagy e-mail- en keresztül el érnek. 06204162394. Válaszukat előre is köszönöm

  Tisztelettel: Tóth Endre

 • Rózsa Anita

  Tisztelt Állatotthon!
  Azt szeretném kérdezni, hogy szükségük van-e még kutyaházra? Nekünk van egy,a teteje kicsit felújításra szorul,de nagyon szívesen odaadnánk Önöknek. Hosszúpályiban lakunk, a szállítást nem tudjuk megoldani, mert nincs autónk. Előre is köszönöm válaszukat,
  Tisztelettel, Rózsa Anita

 • Nagy Mónika

  Tisztelt Állatothon!
  Azt szeretném kérdezni hogy mi szeptemberben örökbe fogadtunk Önöktől egy kutyát, és aki kihozta azt mondta hogy ő a 4000 ft nem veszi el,majd Önök ha jönnek megnézni a kutyát.Ez a látogatás nagyábból mikorra várható ?

 • K.Andrea

  Sziasztok! Tudnátok egy olyan bejelentő email címet adni, ahol tényleg intézkednek is állatkínzás ügyében? Kb fél éve írtam a bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu email címre, azóta sem történt semmi, 8-10 cane corso kutya embertelen tartási körülményeiről írtam, de szerintem ott fognak elpusztulni, mert nem reagáltak az emailemre. Lenne most egy még fontosabb. Debrecenben a Pék u. 17. alatt egy ír szetter kutya évek óta beteg, a gazdái pedig nem kezeltetik. 2,5 éve költöztem Bp-ről vissza Debrecenbe, azóta többször arra sétáltam és borzalmas állapotban van a kutya. Alig tud menni, a farka szinte rohad, csak a csont, meg talán a bőr lóg, a szőr már rég lehullott róla. A kutya soha nincs sétáltatva, egy folyosó szerű kennelben van, néha járkál, de inkább csak fekszik láthatóan nagyon szomorúan és betegen. Nyáron nagyon büdös szegény. Valahogy el kellene tőlük kobozni, mert az a szerencsétlen állat nem ezt a kínszenvedésekkel teli életet érdemli. Valami komoly baja lehet, mert szinte elevenen rohad és elég gyenge, valamint letört. Kinek tudnék ez ügyben írni, hogy tényleg történjen is valami?

  • O.Viki Bejegyzés szerzője

   Állatkínzási ügyekben a helyi jegyző az eljáró hatóság, sajnos mi semmilyen jogkörrel nem rendelkezünk. Neki vannak meg az eszközei, hogy fellépjen ilyen esetekben ezért a problémát a Polgármesteri Hivatalban kellene jelezni.

 • T. Enikő

  Egy fekete cicus kóborol Debrecenben a mikepércsi úti Tesco parkolójában! Mindenkihez nyávogva közelít, sajnos elhozni nem tudtam :( ma este láttam ott. Remélem, érte tudnak menni és meg is találják! :( Nem volt valami jó állapotban!

 • P.T.Rita

  4 német juhász keverék kiskutyának keresnénk gazdit. Sürgős lenne, mert már nem sokáig bírjuk az anyagiakat. Három szuka és egy kan . ha nem sikerülne gazdit találni nekik, akkor mit tehetek? nem szeretném ha elaltatnák őket. Érdeklődni a 06 70 531 7987-es telefonszámon lehet.

 • Kovács KLaudia

  Sziasztok! találtunk egy kiskutyát de nem tudjuk a panelban megtartani sajnos:( Az lenne a kérdésem nem érdekelne valakit? 2-3 hónapos körül belül és kisfiú. Kérésre tudok képet küldeni róla:)

 • Noémi

  Sziasztok Viki és Era!

  Megint nem kaptam választ az email-re. Nézzétek már meg a spam-ben.
  Pénteken voltam bent nálatok 2db 10 kg-os kutyatáppal. Rooney rehabilitációját elvállalom az Erával történt megbeszélés alapján.
  Ha minden jól megy csütörtökön vagy pénteken tudok kimenni hozzátok.

  Üdv:
  Noémi

 • Szikszay Mária

  Egy zsemleszínű tacskó/keverék kóborol Debrecenben, a Bem József utcán és környékén már két napja. Érdeklődik, de eléggé félénk. Nyakörv vagy bármilyen azonosító dolog nincs rajta. A telefonon nem tudtam elérni Önöket, remélem, ezt olvassák!

 • Balogh Árpád

  Tisztelt Állatotthon!
  A segítségüket szeretném kérni. Január közepén született kilenc kiskutyánk amelyek közül csak nyégynek sikerült gazdát találnunk. Nény kislány és egy fiú maradt, az anyjuk németvizsla. Játékos, egészséges kutyusok, de sajnos nem tujuk őket elhelyezni (kettőt a közelben lakók vettek megukhoz, de hazajöttek).
  Kérem Önöket segítsenek a kölykök elhelyezésében!
  Köszönettel:
  Balogh Árpád

 • Tibor

  üdvözletem!
  rövidesen bérlakásba fogunk költözni, és 3 kedvencünket nem vihetjük magunkkal, utcára tenni nem szeretném őket, de olyan embert sem találtam, aki örökbefogadná őket. csak utcáról befogott kedvencekkel foglalkoztok, vagy esetleg őket is szeretettel látnátok?
  köszönöm válaszotok!

 • Anna

  Telefon sajnos nem tudlak titeket hívni, ezért ha nem baj, szeretnék itt bejelenteni kettő kutyát.
  A Derék utca, buszállomás felőli része mellett van egy erdő. Ott szokott lenni, egy fehér kan kutyus, és egy szürkésebb szuka.
  Mindketten igen jól néznek ki, szóval etethetik őket az arrafelé lakók.Már egy-két éve bent laknak az erdőben.
  Remélem nem baj, hogy ezt ide írtam, és elég infót adtam meg.
  Köszönöm!

 • Beregszászi Vanda

  Sziasztok !!
  Segítséget szeretnék kérni tőletek .
  Éjszaka egy kb 3 hónapos kiskutyát kiraktak az utcánkba. Én nem tudom be fogadni, mert van egy nagy kutyám és bántaná szegényt ::(
  Esetleg nem tudjátok elvinni és Gazdit keresni neki ?

 • Nagy Tünde

  Hello, szeretettel üdvözlök minden kedves kutyamentőt, akiknek a segitségét szeretném kérni…. Csütörtök óta itt ragadt egy kis termetű fekete szuka kutyus a kapunk előtt….. Nem tudom befogadni, a kutyáim igy is cirkuszolnak mikor a közelbe merészkedik, tettem neki friss vizet, kap enni is, készitettem neki egy kis fekhelyet is szemben a nagy fák lombja alatt….. nemrég fialhatott szegény, nagyon látszik hogy szoptatott, aggódom miatta, mert jön a viharos időjárás és nem tudom mi lesz vele…. sajnos mindenki elmegy mellette érdektelenül, hiába kérlel mindenkit egy kis simire, nagyon aranyos pedig és barátságos. Kérlek benneteket segitsetek neki, fogadjátok be vagy talaljunk neki ideiglenes vagy végleges gazdit, aki vállalja az oltásait és ivartalanitja. Előre is köszönöm, Blacky nevében is, további szép napot nektek. Üdv – Tünde Nagykerekiből.

 • Simonyi Tibor

  Tisztelt Cím!

  Érdeklődni szeretnék Remus kutya örökbe fogadásáról. Mi az eljárás? Én már voltam kint korábban Önöknél, töltöttem ki nyilatkozatot, akkor Piskóta nevű kutyát szerettem volna örökbe fogadni mikor kiderült, hogy beteg emiatt ez meghiúsult. Ma 2014.05.28-án voltam kint a fiammal, nekünk Remus nagyon tetszene, szeretnénk örökbe fogadni. Várjuk mielőbbi válaszukat mail címemre, vagy a 06303334554 telefonra. Amennyiben lehetséges az örökbe fogadás mielőbb szeretnénk elhozni, hogy a nagy kertünkben szabadon futkorászhasson.