Hol találsz minket? 10


Hogy hogyan tudsz kijutni?

 • Autóval: A 4-es főúton kell Hajdúszoboszló felé menni Debrecenből. A 4-es elején van egy felüljáró, amint elhagytuk a felüljárót lesz egy lehetőség balra kanyarodni, ahogy a képen látható; itt egy vasúti átjáró is található. Ide kell behajtani, és az utat követve (jobbra tartva) hamarosan megpillantható lesz az új menhely! A felüljáró alján tábla is jelzi az Állatotthont. :)

 

 • Busszal: Valamelyik Szoboszló felé tartó távolsági buszra kell szállni, a Hajdúszováti elágazás megállónál leszállni és onnan visszafelé sétálni a képen látható útig! Helyi járatok közül 39-es busz visz szintén ebbe a megállóba. 30-as busszal a Déli sorig lehet eljutni, onnan pedig a régi 4-esen lehet kisétálni.

 

 • Gyalogosan, vagy biciklivel a Déli sor felől a régi 4-esen kell haladni, át a síneken, majd mikor az út a 4-esbe torkollik bal kéz fele menni, a lentebb látható kép alapján.

 

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!


Megjegyzés hozzáfűzése

10 Gondolat “Hol találsz minket?

 • Varga Angelika

  Sziasztok!
  Küldenék nektek csomagot, mi a pontos cím és név, amire címezhetem? Mivel futárral küldeném, nekik kell egy telefonszám is, aki fogadja a csomagot. Kósza pletyaként hallottam, hogy a jobb adományoknak lába kél és nem kapják meg azok az ebek, akiknek szánják. Remélem ezek csupán rosszindulatú emberek rágalmai.

  • Sz.Viki

   Kedves Angelika!

   Minden adományról -amilyen gyorsan csak tudjuk- teszünk fel képet a facebook oldalunkra. Néhány kutyusunk külön ajándékot is kapott már, amiről videót is készítettünk mindig. Az adományt 100%-ban a kutyusaink kapják.

   Cím: 4002, Debrecen, Mészáros Gergely kert 0452/2.

   Telefonszám: 20/4024303

   Előre is nagyon szépen köszönjük és a faebook oldalunkon is posztolni fogjuk a fotót/fotókat.

   • Varga Angelika

    Szia! Anyuhoz 17-én érkezett meg, reméltem, hogy hozzátok is. Nem nagyon örültek nektek, mert azt mondták, a GPS-be nem lehet beütni a címeteket, meg kint vagytok a francba. Mindenesetre a menhelyes csomag hiányzott a listáról, gondolom mégiscsak megkaptátok. Kérdezzem meg őket, mi lett a csomaggal?

     • Varga Angelika

      Nagyon örülök, hogy ezúttal se kellett csalódnom bennük, gyakran szállíttatunk velük és mindig elégedettek voltunk. Ha megtaláltak benneteket, a jövőben már nem lesz gond a tájékozódással, és tudunk újabb adományokat küldeni velük. Használjátok egészséggel.