Dorka

Gazdisodott: Dorka


Mi már régóta reméltük, hogy meg fog történni, de még mindig olyan hihetetlennek tűnik.

Dorka közel 10 év után került vissza a menhelyre. Neki volt családja, akik sírtak, mikor átadták őt, érdeklődtek is egy ideig utána, de költözés miatt visszaadták őt. A legtöbb ember bele se akar gondolni abba, hogy mi lenne a kutyával a panelban? Mégis mi lenne? Semmi. Dorka a világ legjobb benti kutyája. Nem rongál meg semmit, csendes, megadó, szobatiszta.

Hetekig még csak ránk sem akart nézni, a kaját csak akkor fogadta el, ha kijöttünk a szobából, ahol volt. Rossz volt nézni, hogy ennyire nem tudunk neki segíteni. Elfogadott ugyan minket, de egy porcikája sem kívánta, hogy a szobájában maradjunk, vagy éppen megsimogassuk. Nem is erőltettük nála. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ő a menhelyről még gazdisodni fog, arra pedig, hogy ilyen hamar, végképp gondolni se mertünk.

Majd jött Marica… ❤ Aki minden áldott nap kint volt a menhelyen és segített nekünk. Közben pedig beleszeretett Dorkába. Megküzdött rendesen Dorka bizalmáért, de a bizalom kölcsönös lett… ❤

Marica éppen költözés előtt állt, így nem mert semmit ígérni, de tudta, hogy amint lehetősége adódik, akkor eljön Dorkáért.

Nos, eljött a nagy nap. Mi pedig még most sem hisszük el, hogy Dorka G A Z D I S.

Olyan gazdit kapott magának, aki mindörökké szeretni fogja, bárhova is sodorja az élet.

Köszönjük Marica! ❤ Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk! ❤

Dorka

Megjegyzés hozzáfűzése