Rózsi

In memoriam: Rózsi


Drága Rózsi itt hagyott bennünket.

Rózsika apró, babakorában került a gondozásunkba. Hamar kiderült, hogy a vizelet és széklet ürítéssel komoly gondok vannak. Jártunk kitartóan orvoshoz, volt röntgen, ultrahang, stb, de a helyzet sokat nem javult, de aki ismer minket, az tudja, hogy “nem vagyunk normálisak” és tovább mentünk vele, hogy megpróbáljuk megoldani a lehetetlent. Valószínűleg olyan trauma(baleset) érte őt, ami miatt létfontosságú szerv sérült nála.
Gyógyszerekkel, tens kezelésekkel sikerült is orvosolni a problémát és Rózsika pisilt/kakilt magától. A Dr Bod-Ri Állatorvosi Ambulancia hetekig kapott kezelést, de végül egy boldog, játékos, életvidám cicával távoztunk.

Tudtuk, hogy nem fog addig élni, mint a társai, jóval fejletlenebb volt, de megkapta az esélyt és Rózsi élt is vele.

Kb 6 hónappal ezelőtt megkérdeztük az egyik ideiglenes befogadónkat, akinél 2 kutyusunk is lakik, hogy nem vállalná-e be Rózsát ideiglenesen. Rózsinak, olyan helyet kerestünk, ahol kinti-benti lehet, a vizelet tartási problémák miatt. Mucikát jól ismerjük, több saját és ideiglenes cicája is van, és a válasza természetesen igen volt, amiért a mai napig hálásak vagyunk neki.

Rózsi megtapasztalhatta milyen a gazdis élet, milyen az ha fűben hempereghet, milyen az, ha övé a figyelem. Mindenhova követte idimamiját és szeretetben élhette le, rövidke életét.

Nemrég ideiglenes befogadója jelezte, hogy baj van, így orvoshoz vittük

Rózsikának hatalmas fájdalmai voltak, elengedtük őt.

Nyugodj békében, drága tündérke! Nagyon sajnáljuk, hogy csak ennyi jutott neked!

Rózsi

Megjegyzés hozzáfűzése