Magic

In memoriam: Magic


Búcsúzunk….

Nagyon fájdalmas nap ez a mai…..

Ma el kellett engednünk egy kutyát, aki már közel 1 éve volt a menhely lakója. Magic a Panoráma útról került a gondozásunkba, az erdőben találtunk rá, részlegesen lebénult lábakkal. Az MR vizsgálat kimutatta, hogy a gerincével van a probléma, azonban teljes MR-t kértünk, így hamar kiderült, hogy Magic agyában van egy daganat, ami a legtöbb esetben jóindulatú szokott lenni, de sajnos ott van és ezt tudomásul kellett vennünk.

Mi az életet választottuk Magicnek, megműttettük a gerincét és mindent megadtunk neki, amire szüksége volt. Az utóbbi időben azonban nagyon sokat szédült, külső szemmel is látható volt, hogy a daganat valószínűleg növekszik, Magic rosszullétei egyre gyakoribbak lettek.

Sajátunkként szerettük őt. Mindig is több odafigyelést, foglalkozást igényelt, hiszen olyan volt, mint egy gyerek. A kedvence mindig az volt, amikor a kezelések közepette simogatták a lányok, ő pedig élvezte, hogy csak vele foglalkoznak. Csodálatos kutyus volt, aki szenvedett már eleget eddigi életében. Szebbé akartuk neki mindezt tenni, és ezalatt a közel 1év alatt megismerte milyen az, hogyha szeretve van. ????

Szeretnénk megköszönni Kéri Heninek, valamint Bodnár Katinak, hogy kezelték, szerették és bíztak benne! ???? ????

Nagyon-nagyon sajnáljuk drága Magic! Nyugodj békében, soha nem felejtünk! ???? ????

Magic

 

Megjegyzés hozzáfűzése