Nidoral

In memoriam: Nidoral


Nidoral

Búcsúzunk Nidoraltól…

Nidoral sokszorosan áldozat volt.

Áldozata volt a szilveszteri petárdázásnak/tüzijátékozásnak, amitől megriadva elmenekült otthonából.

Áldozata volt egy gázolónak, aki miután elütötte továbbhajtott, őt az út mellett hagyva súlyosan sérülve. Medencéje és lába is több ponton töröttek voltak.

Leginkább azonban hanyag gazdájának volt az áldozata, aki egyrészt egy chipet sem rakatott bele, de ahogy ebből is következik orvoshoz se járt vele. Nidoral (tőlünk ezt a nevet kapta) teste tele volt daganatokkal. Számos emlődaganata mellett az egész hüvelye is tele volt, melyek már a vizeletürítő rendszer részleges elzáródását is okozták. Nem beszélve az egyéb áttétekről…
Törései miatt átvittük még múlthéten Nyíregyházára, ahol napokon keresztül kezelték, vizsgálták. Dr. Pelle György vállalta volna a csontműtéteket, azonban a részletes kivizsgálás után kiderült, hogy a műtétnek nem lett volna értelme. Sajnos daganatai közül többet is inoperábilisnak találtak, csak a szenvedéseit tudtuk volna meghosszabbítani ???? Fájó szívvel, de elengedtük a kislányt…. Sajnáljuk, hogy nem segíthettünk. Reméljük a Szivárványhídon túl többé semmi nem fáj, semmi nem ijeszt meg, újra szabadon szaladgálsz.
Amennyiben felismeri valaki a kutyák kérjük privát üzenetben jelentkezzen! Haláp és Vámospércs között feküdt a főút mellett. Anonimitást biztosítunk, de szeretnénk a gazdi ellen eljárást indítani, mert aki képes végignézni, hogy ennyire tönkremegy mellette kutyája és nem segít rajta (és nem is kér segítséget), annak nem szabad a későbbiekben sem, hogy háziállata legyen….

Megjegyzés hozzáfűzése