Pedro&Polly

Gazdisodott: Pedro és Polly


Adott 2 bull típusú kutya, akikre rengeteg a jelentkező, köztük a legtöbb a “hol van a kuggya” kérdéssel indítja a beszélgetést, természetesen köszönés nélkül, de mindig vannak olyanok, akik valóban, tényleg csak őket szeretnék, komolyan átgondolva, időt és energiát nem sajnálva.
Pedro egyszer már volt gazdis, de nem foglalkoztak vele eleget, nem volt levezetve az energiája, így visszakerült. Korábbi ideiglenes befogadója, Anna minden vasárnap eljárt vele suliba, amiért nagyon hálásak vagyunk neki! Pedro rengeteget fejlődött, de az Igazi még mindig nem érkezett meg.

Mindeközben, Pedro testvére, Polly Budapestre költözött, próbaidőre. Ezúton is szeretnénk megköszönni, a Kismaszat Állatvédő Egyesületnek, hogy megcsinálták az előkontrollt és áldásukat adták ők is az örökbefogadásra. Polly azóta már gazdijával él, szuper élete van. Laurát nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy Pedronak kennelben kell élnie, így megbeszélve a családdal jelezték, hogy szeretnék, ha Pedro is költözne és szeretnének vele is megismerkedni. Pedro a család másik feléhez költözött, hatalmas kertes házba. Már lassan 1 hónapja tölti próbaidejét új családjával, és úgy néz ki, hogy minden a legnagyobb rendben.

Nagyon köszönjük, hogy tőlünk választottatok kutyát, nagyon sok boldogságot!!

 

Pedro&Polly

Megjegyzés hozzáfűzése