Jacob before

Jacobot pár óra választotta el a biztos haláltól


Jacob még júliusban került egyesületünk gondozásába, a rendőrség segítségével, amikor is egy ingatlan udvarán vívta haláltusáját egy lánc végén, a tűző napon.
Elkezdték élve felfalni a nyüvek, egész testét peték lepték el, hátát végig rágták… felállni már nem tudott, a kiérkező hatósági állatorvos szerint már csak egy altatás választotta volna el őt a haláltól. Mi is aggódtunk, hiszen többször hunyta le a szemét és maradt úgy, mire elértünk vele az állatorvosi rendelőbe, de szerencsére a hosszadalmas kezelések után újra lábra állt, így megkezdhettük rehabilitálását is.
Jacobot nem csak testileg viselte meg eddigi élete, de komoly viselkedésproblémái miatt eleinte csak 2 embert engedett magához közel, a többieket ugatta, morgott rájuk, támadott. Önkénteseink folyamatosan foglalkoznak vele, hogy minél hamarabb ő is beléphessen az örökbefogadásra várók csoportjába.
Jacob volt tulajdonosával szemben állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást a rendőrök.
A vizsgálati szakaszban a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.
Jacob beforeJacob after

Megjegyzés hozzáfűzése