Gazdisodott: Lea


14195907_1140269872678761_5439604727919268996_oVan, aki még emlékszik Leára? Leára, a bocskaikerti vonat által elütött tökmagra? Lea hosszú hetekig csak apatikus állapotban feküdt, a fejét sem bírta megemelni, járni sem tudott, de mi és az orvosok is küzdöttünk érte, aminek meg is lett az eredménye. :) Lea csodaszép nagylány lett, néhány mozgás- koordinációs hibája maradt meg a balesetéből, azonkívül teljesen egészséges.

Timi , egyik korábbi gondozónk keresett meg bennünket, hogy nagyon szeretnének örökbefogadni, természetesen tőlünk. :) Ugyan már Érden laknak, de rendszeresen visszajárnak Debrecenbe, így kilátogattak hozzánk a kutyáikkal és több kutyát is megnéztünk, de végül abban maradtunk, hogy egy következő alkalommal ismét újabb kutyákat “tesztelünk” a saját kutyáikkal. Aztán szinte mintha villanykörte gyúlt volna mindenki fejében, “LEA! LEA TÖKÉLETES LESZ A KUTYÁKKAL!” :) Így esett a választás rá.. :)

Lea nemrég Érdre költözött, személyesen is voltunk már náluk, 2 másik kutyával él együtt és nagyon jó dolga van. :) Timi állatorvosi rendelőben dolgozik, ahova szerencsére magával tudja vinni Leandert, így gyakorlatilag mindig együtt vannak. A héten meglepetésként meglátogattak bennünket, aminek nagyon-nagyon örültünk. :) Lea nagyot nőtt, nagyon eleven és egyszerűen imádjuk! :)

Timi, Orsi, köszönjük, hogy őt választottátok! :) Nagyon sok boldogságot!

Megjegyzés hozzáfűzése