2016. június


Júniusban 21 kutya és 2 macska került a gondozásunkba. A 21 kutyából 7 másik szervezethez, 1 pedig az eredeti gazdájához került vissza. A Milupa babák 7-en érkeztek hozzánk, a megtaláló elmondása alapján a Határ úton voltak kidobva. 5 kan kutyus ebből az alomból a Remény-lak Állatvédő Egyesülethez került, amiért nagyon hálásak vagyunk!
2 kicsi lány a mi gondozásunkba maradt, közülük az egyiknek el van deformálódva a mancsa, a későbbiekben műtétre szorul majd. A Danone babákat zsákba kötve hagyta valaki a menhely előtt, az éjszaka közepén. Riát Mikepércsről mentettük, a kisebbségiek kutyája volt, akik feldühödve rontottak ránk a mentés közben, hogy miért akarjuk elvinni a kutyájukat. Ria a csömöri menhelyre került, nagyon köszönjük nekik a segítséget!

Boundelle-t Nagyhegyesen ütötték el, majd gazdája haza vitte a sérült kutyát és nemes egyszerűséggel kikötötte a szakadó esőben. A kutyát elhoztuk tőle, szerencsére kisebb karcolásokkal megúszta. Panzanit a Vénkertben találták chip nélkül. A gazda másnap jelentkezett érte, aki chippelve, oltva vihette haza kedvencét. Knorr a Panoráma úton kóborolt, amikor rátaláltak, majd mivel nem volt már helyünk, azonnal a Mopsz Fajtamentés / Mopszokért Alapítvány / Hungarian Pug Rescue írtunk, akik legnagyobb meglepetésünkre átvették a kutyust. Nem győzünk elég hálásak lenni, azoknak a szervezeteknek, akik segítenek nekünk!

A Chio lányok hatósági ellenőrzés után kerültek hozzánk, borzalmas állapotban. Tetvesek, rühesek, atkás a fülük és még sorolhatnánk. Kezelésüket megkezdtük..

LÉTSZÁMSTOPOT hirdettünk, amíg nem ürül helyünk, mert nem tudunk több állatot felelősségteljesen elhelyezni!

13690613_1104441932928222_1128868369523810895_n

Megjegyzés hozzáfűzése