febr.20

Együtt egy közös ügyért! Együtt az állatkínzás ellen!


Ez a nap más volt, mint a többi.

Egy csapatnyi elszánt állatvédő indult Debrecenből Budapestre. Korra, nemre és egyesületre való tekintet nélkül. Közösen, egy célért mentünk. Mikor felértünk Pestre, a tömeg, amit láttunk, minden képzeletet felülmúlt. Rengeteg ember, becslések szerint 8-9000 fő gyűlt össze és vonult végig a Nyugati tértől a Parlamentig, kék sálban, zászlóval, transzparenssel…stb. Mind a vonulás, mind pedig a tüntetés békés volt. Több, mint 100 állatvédő szervezet fogott össze és rengeteg civil állatvédő, állatbarát volt jelen.

A Parlament előtt több Egyesület beszédet tartott és legtöbbünknek könnyet csalt a szemébe 1-1 történet, amit esetleg még nem hallottunk. Végül a törvénymódosítási javaslat átnyújtásra került. Óriási összefogás jött létre és mindannyian feltöltődve, reményekkel telve indultunk neki az újabb 3 órás útnak.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt, hogy idejét nem sajnálva kiállt az állatok jogaiért! Úgy véljük, ez a nap mindannyiunk számára egy közös, boldog emlék marad.

A fejleményeket várjuk és természetesen elsők között fogunk jelezni, ha bármi sikert elértünk a tüntetéssel. Büszkék vagyunk arra, hogy veletek és természetesen a többi résztvevővel együtt részesei lehettünk ennek a csodás összefogásnak.

Mérföldkő ez az állatvédelemben, hisszük, hogy együtt sikerülhet!

Együtt egy közös ügyért! Együtt az állatkínzás ellen!

febr.20

Megjegyzés hozzáfűzése