mignon

Ég veled, Mignon! :(


Még mindig nehéz elhinnem, hogy itt hagytad ezt a világot, pedig éppen hogy betöltötted az 1 évet.
Egészen kicsi korodban találtunk téged a menekült tábor mellett. Korodhoz és tesóidhoz képest jóval kisebb voltál. Pár nappal később nem jöttél mikor hívtunk és keresni kezdtünk. Az egyik bokor alatt találtunk meg kiszáradva és lázasan. Gyorsan eljutottál az állatorvoshoz, ahol megmentettek téged és mivel senki nem jelentkezett érted, így hazahoztalak. Utána a tesóid is a menhely gondozásába kerültek.
Megismerkedtél más cicákkal, kutyákkal és még vadászgörénnyel is, akivel szerettél játszani. :'( Mindannyian hiányolunk Téged.
Alig éltél és itt hagytál. Nem fogsz a nyakamhoz feküdni soha többet, nem fogsz mellettem aludni miközben olvasok vagy tv-t nézek. Soha többet nem fogom hallani a dorombolásod, érezni a bundád simogatásnál, soha nem fogok már többet játszani veled. De a szívembe belevésted magad.
Pár nap vagy hét és gazdisodtál volna. Ők is nagyon vártak Téged. Tudták hogy nincs minden rendben a szemeddel, de így is akartak. Már jó dokit is kerestek neked.
Lelkileg pedig felkészültem már, hogy itt hagysz minket, de nem így. Azt hittem gazdisodsz és hogy nagyon jó helyre kerülsz. :'(
Soha nem fogom elfelejteni, ahogy harcoltál az életedért az utolsó napodon és az utolsó mondatomat sem,amit neked suttogtam mielőtt ott hagytalak volna a rendelőben: „Ne add fel, tarts ki!” Éreztem, hogy utoljára látlak, mert többször visszafordultam, hogy lássalak. :'( Végül csak ott hagytalak és csak reménykedni tudtam, hogy kibírod a bódítást. Nem kellett volna sokat várnod még, hogy jobban legyél, csak a mellkasodból kellett volna lecsapolni a folyadékot, hogy könnyeben tudj levegőt venni és onnan hamar meggyógyultál volna. De nem bírtad; leállt a szíved és levegőt sem vettél többet. A doki is próbált visszahozni, de nem tudtak, nem akartál már élni. :'( Nem sokkal később csörgött a telefonom és tudtam, hogy rossz hírt kapok, de még mindig volt egy kis reményem. Felvettem és akkor mondták, hogy nem bírtad ki. Feladtad a harcot. :'(
Nagy űrt hagytál magad után kicsi lány. Nyugodj békében. :'(
Hiányozni fogsz. Szeretlek. :'(

(Idimamid)

mignon

Megjegyzés hozzáfűzése