10339246_982425631796520_7631878385334320963_o

Jeanne d’Arc


HAMAROSAN FELTÖLTJÜK ADATAIT!

Nem:
Születés:
Mar:
Bekerülési körülmények: Bejelentés érkezett, hogy kutyasétáltatás közben találtak egy kutyát, haza ment velük, de ott nem maradhat. Kimentünk a chipet leolvasni, de sajnos nem volt benne. A történethez hozzá tartozik, hogy a kutya nyakában jó szorosan egy bálamadzag volt, valószínűleg azzal volt kikötve valahova, látszott, hogy elszakította, valamint vemhes…. Nagyon félős, de barátságos kutya, viszont rehabilitációra szorul.
A héten átesett az ivartalanításon és megkapta az első oltását és a chipjét.
Jellemzés: Jeanne egy nagyon kedves, bűbájos, tündéri teremtés. Minden kutyát szeret, nem domináns és a cicákat sem veti meg, velük is nagyon jó viszonyt ápol. Jelenleg ideiglenes befogadónál él, ahol tanulja a parancsszavakat, az ételt már ülve, csendben várja, hogy megkapja. Jeanne azonban igazi szarka, képes a konyhapultra is felmászni a kajáért, a szekrény legmagasabb polcára is hajlandó felmászni. Ha egyszer ott van a jutalomfalat?! :)
Ebből adódóan is csak szökésbiztos kerítés mellé, kizárólag benti, vagy kinti-benti kutyának fogadható örökbe. Eddigi életét egy bálamadzagon élhette, így minden új neki. Új neki a papucs, amit persze meg kell rágcsálni, így van még mit tanítani a kisasszonynak, de ő borzalmasan hálás ezért. Pórázon való sétát még szoknia kell, de már jó úton halad.
Cicákkal:
Más kutyákkal: 

Oltási program végezetével, ivartalanítva örökbe fogadható az örökbefogadási szabályzatunk szerint.

Megjegyzés hozzáfűzése