10306646_710779748961111_1960442772063227444_n

A hét kutyája: Sanyi


Sanyi vagyok, olykor SÁNDOR. Körülbelül 7-8 hónapos voltam, amikor a Jézuska úgy döntött, hogy a menhelynek ad, amolyan ajándékként, épp csak piros masnival nem voltam átkötve. Azóta teljesen akklimatizálódtam, a fiúkkal szemben néha szeretem játszani az agyam, de egyébként teljesen rendben vagyok.

Van ám egy szerelmem is, Szendy. De ez titok! El ne mondjátok senkinek, romlana az imidzsem! Ő egy fekete szépség, egyszerűen imádok vele sétálni, (egyébként van rólunk egy közös kép is alant), úgy tűnhet, mintha ő lenne a nyakörvhordó a kapcsolatunkban, na de csak hagytam magam… hiába, teljesen a mancsa köré csavart.

A csajozáshoz kell az energia, így nagy a mozgásigényem, szívesen sportolnék akár Veled is, kedves leendő gazdám. Miután rendesen lefárasztottuk egymást, a láb melletti séta is kitűnő elfoglaltság számomra.

A leendő gazdinak segítségére lesznek a Debreceni Kutyaiskola trénerei, akik felajánlották, hogy tanácsokkal látják el a komoly érdeklődőket. ;)

Ha Te vagy az a személy, akire Sanyi vár, akkor töltsd ki az alábbi linken szereplő kérdőívet és küldd el nekünk az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címre.

Kérdőív: http://www.debrecenikutyahaz.hu/?page_id=256

Megjegyzés hozzáfűzése