10456830_724315344274218_1651035085638585307_n

A hét kutyája: Thomas


Thomasnak hívnak, a nevemről mostanában szinte mindenkinek ugyanaz jut az eszébe… na nem én, hanem egy nálam sokkal híresebb meseszereplő. Ám bízom benne, e kis bemutatkozásom után leszek én is legalább annyira népszerű, mint pöfögő névrokonom.
Hogy milyen vagyok, azt jól prezentálja az alábbi két rövid videó, de azért álljon itt néhány sor 2007-es születésű, szerény személyemről.

* * *
A futó: https://www.youtube.com/watch?v=OUE_5qqwn2I&feature=youtu.be

A kétlábazás mestere: https://www.youtube.com/watch?v=RuaKL4A_tWU&feature=youtu.be
* * *

2013 szeptemberében az utcán kóborolva botlottam kedves, állatbarát emberekbe, akikkel közösen meglátogattunk egy orvost. Ő egy számomra ismeretlen, speciális kütyüvel kezdett vizsgálgatni.
Ha jól vettem ki a szavaiból, azt nézte, „meg vagyok-e csípve”. Végül kiderült, hogy igen, de nem vagyok regisztrálva. Nem is értettem, hiszen semmiféle szúnyoggal vagy kullanccsal nem találkoztam, akkor mégis hogy lehetnék megcsípve?! Na, de ő csak tudja…

Ez után a csellengést a kennel váltotta fel. Hétről hétre szórakoztatom kétlábú sétáltatóimat a bonyolultabbnál bonyolultabb mutatványaimmal, mint ahogy az a videókban is látszik. Hiába no, ha nem kellek senkinek, legfeljebb felcsapok vándorművésznek…

A leendő gazdinak segítségére lesznek a Debreceni Kutyaiskola trénerei, akik felajánlották, hogy tanácsokkal látják el a komoly érdeklődőket. ;)

Ha Te vagy az a személy, akire Thomas vár, akkor töltsd ki az alábbi linken szereplő kérdőívet és küldd el nekünk az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címre.

Kérdőív: http://www.debrecenikutyahaz.hu/?page_id=256

Megjegyzés hozzáfűzése