10451067_728111147227971_372948752521907523_n

A hét kutyája: Benji


A nevem Benji, idén töltöm az ötödiket. Mármint korilag. Egyébként 2010. óta élek rácsok mögött, de nem azért, mert bebörtönöztek. Kedves emberek az utcán találtak, és ahelyett, hogy közönyösen elhaladtak volna mellettem, inkább a menhely gondozására bíztak.

Talán az öntörvényűségem miatt még nem igazán volt rám érdeklődő. Bár az is lehet, hogy az emberek visszariadnak a szépségemtől. Hát nézz rám, nem vagyok elbűvölő?! A fiúkkal – négylábúakkal – nehezebben találom meg a közös hangot, nekik inkább a fogamat mutogatom, jórészt a fehérjét. Ennek tudatában is játékosnak mondanak, csupán a mozgásigényemmel lehetnek gondok.

Nem kerültem be az antiszociális programba, mivel a fentiek ellenére képes vagyok barátságot kötni kétlábúval, csak vésd jól a szívedbe, ha egyszer megkedvellek, az örökké tart. Na és persze, a házadat is kifogástalanul megőrizném.

A leendő gazdinak segítségére lesznek a Debreceni Kutyaiskola trénerei, akik felajánlották, hogy tanácsokkal látják el a komoly érdeklődőket. ;)

Ha Te vagy az a személy, akire Benji vár, akkor töltsd ki az alábbi linken szereplő kérdőívet és küldd el nekünk az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címre.

Kérdőív: http://www.debrecenikutyahaz.hu/?page_id=256

Megjegyzés hozzáfűzése