10407613_843039205735164_5804606299965999291_n

A hét kutyája: Grincs


Sziasztok, Grincs vagyok. Nem, nem a zöld pofájú, hanem az a csinos fekete-cser 2011-es évjáratú jagd.
Ráadásul nagyon jagd, szóval a pórázfelelőseim fajtához értő kétlábú mellé szándékoznak terelgetni (nem mintha birka lennék, de ez most mindegy is).

Vadászterrier vérvonalamhoz hűen macskahajcsár, s betonkerítés mellé ajánlott, surranásra erősen hajlamos ivartalan egyed volnék. Apró termetem ellenére nem kenyerem sem a cuki- muki, sem a nyali- fali, de ettől eltekintve stabil, emberközpontú társként jellemezném magam, aki hajlandó mindezt kulturált pórázon történő sétával, kevés ugatással és némi kedvességgel is fűszerezve bizonyítani számodra.
S hogy mit kérnék cserébe? Kellő foglalkoztatást. Csupán csak ennyit, a szereteteden kívül. Ha ezeket biztosítod, ígérem, hogy megpróbálok jobbfej lenni a többi négylábúval, s nem bunyózni időszakos összezáráskor sem (most néha előfordul a kennelcsajszimmal.. de hidd el, nem direkt, ez is csak a bezártság meg a kevés buli eredménye).

Ha úgy gondolod, hogy alkalmas lennél egy pockász- egerész törpi nevelgetésére, töltsd ki az alábbi linken szereplő kérdőívet és küldd el nekünk az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címre.

Teszt: http://www.debrecenikutyahaz.hu/?page_id=256

Megjegyzés hozzáfűzése