Trileptal


TrilepNeme: ivartalanított szuka
Születés: 2010.08.
Mar: kb. 46 cm
Bekerülési körülmények: Berekböszörményben kóborolt, lányával, Trentallal együtt. Hetek óta az utcán éltek, állatbarát emberek etették őket.
Facebook posztja: https://www.facebook.com/DebreceniKutyahaz/photos/a.645183832187370/773272486045170/?type=3&theater
Jellemzés: Trilla egy életvidám, barátságos kutyus. Életre ítélve nevű programunkban részt vett, amit kiválóan megfelelt eredménnyel végzett. Alapvezényszavakat megtanulta, jutalomfalattal jól motiválható, könnyen tanul. Minden nemű és korú kutyával barátságos. Imád az emberek közelében lenni, szereti vakartatni a pocakját. Nem romboló, nem kártékony, lakásba is kitűnő választás. Trilla nagyon szereti a nyüzsgést, a nagy sétákat, a játékot és a többi kutyát is. Elsősorban benti, esetleg benti-kinti tartásra fogadható örökbe. Gyerekek mellé ill. második kutyának is kiváló választás!
Trilla 2017.áprilisában mindkét hátsó lábára lebénult. Gerincsérv eltávolító műtéten esett át Nyíregyházán. A mindennapos fizioterápiának köszönhetően újra lábra állt és visszanyerte régi életkedvét, vidámságát. 2019.04-én sajnos ismét műteni kellett, újabb sérvekkel. A műtét után járóképes maradt. Csodáljuk, hogy ennyi megpróbáltatás után is egy életvidám, boldog kutya maradt, akinek semmi nem szegheti a jó kedvét. 
Cicákkal: barátságos
Más kutyákkal: barátságos, játékos
Kiknek ajánljuk: Olyan gazdinak ajánljuk, aki kihasználja azt, hogy Trilla ilyen okos és tanulékony, eljár vele kutyaiskolába, akár kipróbál valamilyen kutyás sportot is.

Oltási program végezetével, ivartalanítva örökbe fogadható az örökbefogadási szabályzatunk szerint.

Megjegyzés hozzáfűzése