bessy

Bessy bejelentkezik :)


bessy“Kedves Debreceni Kutyaotthon!
Hágen Dalma Nóra vagyok, Bessy örökbefogadó családjának tagja. Szeretnék megosztani pár újdonságot a kutyussal kapcsolatban. :) Lassan, de végül begyógyult mindkét fülén lévő nyílt seb. Nehezítette a gyógyulást, egy enyhe gyulladás a fülében, ezért állandóan vakarni próbálta, az alig begyógyult sebeket rendszeresen felsértette. Ezért kapott egy meglehetősen csinos, ám annál kényelmetlenebb védőgallért. Nem viselte kitörő örömmel :D Viszont a seb így hamar összehúzódott teljesen, hála a gyógyszereknek. Teljesen birtokba vette a hatalmas kertünket, egyszer sem próbált kijutni a kerítésen, vagy kaparni. A házat bátran védi, a legkisebb neszre is jelez. Sokkal nagyobb biztonságban érezzük magunkat, mióta velünk van. :)
Játékosságát sajnos nem tudta teljesmértékben kiélni a kistestű kutyáinkkal, ám ez sem volt sokáig megoldatlan helyzet, ugyanis a nyár folyamán a szomszéd birtokára löktek egy éjfekete kan kiskutyát, akit gyorsléptekkel a kapunkon belül helyeztünk el. ( Miután a “kedves” szomszéd észrevette a kiskutyát, 2 lehetőséget látott csak a helyzet megoldására: 1, kihívni a síntért; 2, agyonverni a kiskutyát.) A Dádé nevet kapta az új jövevény, aki akkor ugyan még apró volt, ma már több mint 35 kilót nyom :D Bessyvel elválaszthatatlan örök-barátok lettek.
Ma túlestünk a kötelező veszettség elleni oltáson, amit nagyon hősiesen viselt a hölgy :) Egy pillanatig sem bántuk meg, hogy befogadtuk ezt a nagyszerű ebet és minden nap az jut róla az eszembe, amikor meglátom, hogy sokkal kevesebb lenne az életünk nélküle. Még akkor is, amikor beledöngöl a szeretetével a hóba, vagy nyáron az úszómedencébe :D Minden nagyszerű kutyus megérdemel egy szerető családot, remélem sokan meg is kapják. Minden jót és sok befogadót kívánok!”

Megjegyzés hozzáfűzése