Báró

Báró


Báró

Báró

Nem: ivartalanított kan 
Születés: 2007
Mar: 55 cm
Bekerülési körülmények: 4 év után került vissza menhelyünkre, mert a kedves “gazdi” elköltözött. 3 napig csak sírt és sírt a kennelben
Jellemzés: Ugatása messziről felismerhető, talán a korábbi gazdájánál való láncon tartás eredménye, de ha valaki egyszer hallja Báró mély Hó-hó-hó-zását, nem keveri össze többé más kutyával. :) Koránál fogva már nyugodtabb karakterű, de nagyon szeret nagyokat sétálni, szereti az emberek társaságát. Domináns természet, a kennel túl kicsi ahhoz, hogy megossza mással, azonban ha szabadon van más kutyákkal nem agresszív, könnyedén sétáltatható környezetükben, szukákkal akár barátkozna is. Amennyiben Báró elfogadja a gazdáját falkavezérként, egy nagyon könnyen kezelhető kutyává válik. Kajáról könnyen letiltható, pórázon szépen vezethető. Házőrzésre nem adjuk, csak és kizárólag családi kedvencnek, társnak.
Cicákkal: kérésre teszteljük.
Más kutyákkal: domináns, de ha szabadon van, viselkedése korrigálható, irányítható.
Kiknek ajánljuk: Olyan állatbarátoknak, akik szeretnének egy nagytestű családtagot. Bárót nem adjuk sem házőrzőnek, sem telepőrnek, sem láncra. Gyerekek mellé is költözhet, a lényeg, hogy szeressék.
Oltási program végezetével, ivartalanítva örökbe fogadható az örökbefogadási szabályzatunk szerint.

 

Megjegyzés hozzáfűzése