Nap szerinti archívum: 2014-01-08


Új kutya: Pomelo

Név: Pomelo Nem: szuka Születés: 2013. Mar: ? Bekerülési körülmények: A Mikepércsi úti bevásárlóközpontnál találták őt és testvérét. Jellemzés: Kedves, barátságos, játékos. Cicákkal: hamarosan teszteljük Más kutyákkal: hamarosan teszteljük Az oltási program végezetével, ivartalanítási kötelezettséggel örökbefogadható az örökbefogadási szabályzatunk szerint.


Új kutya: Pisztácia

Név: Pisztácia Nem: szuka Születés: 2013. Mar: ? Bekerülési körülmények:  A Mikepércsi úti bevásárlóközpontnál találták őt és testvérét. Jellemzés: Kedves, barátságos, játékos. Cicákkal: hamarosan teszteljük Más kutyákkal: hamarosan teszteljük Az oltási program végezetével, ivartalanítási kötelezettséggel örökbefogadható az örökbefogadási szabályzatunk szerint.


Sikertörténet: Néró újra otthon 1

Egy kedves állatbarát az Auchan parkolójában talált egy idős, sebekkel teli, nagyon sovány stafi jellegű kutyust. Kihozta a Menhelyre, ahol egy tündéri, végtelenül kedves kutyus szállt ki a kocsiból. Azonnal hoztuk a chip leolvasót, és csodák csodájára a kutyus chipes volt. A gazdit felhívtuk, azonban kiderült, hogy a kutyát már […]