Cicák


Gazdisodott: Pamacs

  Pamacs több, mint 2 évet élt a menhelyen. Gabi néhány hónapja örökbefogadott tőlünk egy cicát, aki azóta is boldogan él nála. Az alap terv 2 cica volt, de elsőként csak Miss Marple költözött el, majd a napokban Pamacs is betette a mancsát a tutiba.  Legyetek nagyon boldogok, drágáink, Gabinak […]

Pami

Gilda

Gazdisodott: Gilda

Úgy érkeztek a menhelyre, hogy kölyökcicát szeretnének. 1 héttel később egy esélytelen, fekete, felnőtt cicával távoztak.  Nagyon köszönjük a gazdiknak, hogy végül Gilda lett a kiválasztott, ezzel esélyt adva neki a gazdis életre! Nagyon sok boldogságot! 


Tambi

Gazdisodott: Tambi

  Lehet sokan felismeritek Bogit és csodaszép kisfiát, Benit, akik most nem kutya-ügyben érkeztek hozzánk, hanem cicát fogadtak örökbe.   No nem a panzióba, hanem a saját otthonukba. Biztosak vagyunk benne, hogy a lehető legjobb helyre került Tambi.  Sok boldogságot! 


Gazdisodott: Artúr

  Artúr alias Dzsézönsztetem elcuccolt tőlünk, ő is Macskávézó Debrecen macska csapatát fogja erősíteni, vele is találkozhattok a kávézóban majd a nyitásnál.  Ő volt az utolsó költöző tőlünk, nagyon köszönjük Petráénak, hogy mentett cicákat is választottak!  4 menhelyes cicával találkozhattok majd a kávézóban, tessék sokat menni és küldeni nekünk a fotókat!  

Artúr

macskávézó

Gazdisodott: Rezsőke, Elemér és Bendegúz

Rezsőke, Elemér és Bendegúz elköltözött tőlünk, de találkozhattok velük a Macskávézó Debrecen-ben!  Ugyanis a várható szeptemberi nyitásnál már ők is ott fognak dorombolni nektek!  Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy jól döntünk-e, de nagyon sokat beszéltünk Petrával, aki teljesen megnyugtatott minket és arról, hogy a cicák szuper ellátást fognak kapni náluk. Fel vannak […]