Cicák


Gazdisodott: Tulipán

Tulipán cumis cicaként került hozzánk, 2 tesójával együtt. Tuli szerencsés volt, ideiglenes befogadóhoz került még babakorában. Sokáig hirdettük, kerestük a gazdit számára, de ahogy nőtt, úgy lett még kevesebb érdeklődő. Ideiglenes befogadói úgy döntöttek (mi már ezt rég tudtuk ), hogy megtartják őt, másik két cicájuk mellett.  További sok boldogságot! 


Gazdisodott: Lajos cica

Sokatoknak ismerős lehet a két arc, ha a Net Vet Kft Állatorvosi Rendelőintézet -ben jártok.  Luca és Áron “bebukta” Lajost, akit balesetesként vittünk be a rendelőbe, ők kezelték, majd ideiglenesen haza is vitték őt. Lajos mostmár hivatalosan is gazdis macska lett!  Sok boldogságot! 


Gazdisodott: Sugar, Kókusz és Matrica

Sugar, Kókusz és Matrica és ideiglenes befogadónál éltek, ahonnan Kókusz és Matrica együtt gazdisodtak. Néhány hónappal később a család úgy döntött, hogy Sugart sem szeretnék hátrahagyni, így ő is elköltözött két barátja mellé. A kapott fotók láttán teljesen elolvadtunk!  Sugar (Marie Curie), Kókusz (Einstein) és Matrica (Newton) ma már boldog […]


Gazdisodott: Nádcukor

Nádcukor gazdihoz cuccolt!  Mindig különösen nagy öröm számunkra, ha egy esélytelenebb lakónkra is rámosolyog a szerencse, és észreveszi az Igazi. Így történt ez Nádcukorral is, egy nagyon kedves család vette észre Őt, akiket egyáltalán nem zavart, hogy csupán egy szeme van a cicának. Már be is tette bársonytalpát a tutiba, […]


Gazdisodott: Klárika

Klárikát a Bodolais lányoktól vettük át, még poszt sem született róla, de el is költözött tőlünk  Az oltásokat és a chipjét megkapta, negatív teszteket produkált, így egy hasonló korú bársonytalpú mellé költözött.  Nagyon sok boldogságot!