Kutyák


Gazdisodott: Cholet

Choletre sok jelentkező volt a Facebook posztja után, de végül egészen messzire, Németországba költözött. A gazdik személyesen jöttek el meglátogatni, megismerkedni vele. Nem volt kérdés, első látásra szerelem volt, nemrég pedig haza is költözött velük a kisasszony.  Nagyon sok boldogságot kívánunk!   

Cholet

Gazdisodott: Klíma

Klíma is elköltözött..  Egy nagyon kedves család keresett egy fiatalabb kutyust, akit tudnak tanítani, tudnak vele kutyasuliba járni és eltudnak járni vele sétálni. Több kutyus közül Klímára esett a választás, akinek nagyon örültünk, hiszen hiába nagyon fiatal, hónap óta a kennelben várakozik a csodára. Nagyon sok boldogságot együtt! 

Klíma

Dennis

Gazdisodott: Dennis

Fruzsi és édesanyja Paris kutyusunkhoz jöttek ki, adományt hoztak neki és többször meg is látogatották. A látogatások alkalmával mindig sétáltattak is néhány kutyát, így ismerkedtek meg Dennissel, aki annyira belopta magát a szívükbe, hogy hamar úgy döntöttek, szeretnék, ha a családjuk tagja lenne…  Dennis Hajdúdorogról érkezett, balesetes kutyaként, törése volt, így műteni […]