Kutyák


Gazdisodott: Nescafe

Nescafe betette a popóját a tutiba..😁   Egy nagyon kedves család látogatott ki hozzánk, hogy kutyát szeretnének örökbefogadni. Sok találkozáson túl vannak, végül Nescafe lett az, aki mindenki szívét megdobogtatta! <3   Nessi már suliba is jár és baromi okos, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá! <3   Sok boldogságot […]

Nessi

Makaó

Gazdisodott: Makaó

Makaó közel 1 évet töltött a menhelyen, most pedig beköltözött a tutiba..  Nem engedjük el a mancsát, Zsani rendszeres látogató lesz náluk, és segítünk, ha kell..  Nagyon köszönjük, hogy őt választottad, Csilla!  Sok boldogságot! 


Mandulavirág

Gazdisodott: Mandulavirág

Mandulavirág is kirepült a fészekből… Babakora óta ideiglenes befogadónál él, ahol megtanult falkában élni, megtanulta mi az, hogy szobatisztaság, szocializáció, de lesz még vele dolga a gazdiknak bőven!  Egy szuper családhoz került a kismanó, nagyon sok boldogságot kívánunk!   


Gazdisodott: Jager

Jager, legnagyobb meglepetésünkre, nem sok időt töltött nálunk.  A kennel-lét nagyon megviselte, így, külön örültünk, hogy ő lett a kiválasztott.  Kinti-benti kutyus lesz, reméljük, hogy minden rendben megy és hamar beilleszkedik. Köszönjük, hogy tőlünk választottátok ki az új családtagot! Sok boldogságot!

Jager

Gazdisodott: Jojoba

Emlékeztek még Jojobára? Hajdúsámsonból érkezett hozzánk, “gazdától”, a Vezér Rendelőben puzzle-özték össze az állkapcsát, ami 6 helyen eltört. 3 műtéten már átesett, de hősiesen viselte mindegyiket. 💪 Nem töltött sok időt nálunk, hamar rátalált a családja…  Nem nálunk kell felnőnie, aminek nagyon örülünk. Nagyon megérdemelte már. Jojoba, legyél nagyon boldog!  Sok boldogságot […]

Jojoba