Kutyák


Gazdisodott: Vomer

Vomer betette a mancsát a tutiba…  Egy szuper, aktív családhoz költözött, ahol rengeteg kaland vár rá. Egészen Tordasig utazott, hogy új életet kezdjen.  Hajrá, Vomer, légy nagyon ügyes! Köszönjük Katáéknak, hogy tőlünk választottak kutyát!   

Vomer

Ruta

Gazdisodott: Ruta

Ruta is elköltözött tőlünk.  Egyike volt a Létavértesen talált kölyökkutyáknak. 2 német juhász mellé cuccolt, szerencsére az összeszoktatásnál minden jól ment, így a sokadik alkalom után már ott is maradt a nagylány. Az ivartalanítás megtörtént, minden rendben ment. Családot kapott, sajátot. Légy nagyon boldog, Ruta! 


Gazdisodott: Lasagne

Hadházi Lasagne is betette a mancsát a tutiba!  Emlékeztek még rá? Kihűlve, elfekvő állapotban találtak rá Hajdúhadházon, kétséges volt, hogy életben marad-e. https://www.facebook.com/DebreceniKutyahaz/photos/3869959709709750 Ugye milyen csodaszép lett?   Kolleginánk szomszédságába költözött, így mindennap meg tudjuk csodálni.  Sok boldogságot kívánunk! 

Lasagne

Gazdisodott: Nescafe

Nescafe betette a popóját a tutiba..😁   Egy nagyon kedves család látogatott ki hozzánk, hogy kutyát szeretnének örökbefogadni. Sok találkozáson túl vannak, végül Nescafe lett az, aki mindenki szívét megdobogtatta! <3   Nessi már suliba is jár és baromi okos, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá! <3   Sok boldogságot […]

Nessi

Makaó

Gazdisodott: Makaó

Makaó közel 1 évet töltött a menhelyen, most pedig beköltözött a tutiba..  Nem engedjük el a mancsát, Zsani rendszeres látogató lesz náluk, és segítünk, ha kell..  Nagyon köszönjük, hogy őt választottad, Csilla!  Sok boldogságot!