Kutyák


Gazdisodott: Manna

Manna 3 év után GAZDIS!  Manna 2 évet ideiglenes befogadónál, 1 évet a menhelyen töltött. Sosem volt egyetlen érdeklődője sem. Most pedig betette a mancsát a tutiba.  A családnak van már egy mentett cicája és egy csodaszép bobtailje, Manna pedig a legújabb családtag.  Sok boldogságot kívánunk!   

Manna

Kanaszta

Gazdisodott: Kanaszta

  Drága Kanasztának nem kellett messzire mennie egy gazdiért.  Ideiglenes befogadója, Panna meg szerette volna őt tartani, így véglegesen is maradt nála.  Szerencsére a lábamputációt és az ivartalanítást jól viselte, már a varratszedésen is túl van. Sok boldogságot együtt, lányok! 


Darázs

Gazdisodott: Darázs

Az elmúlt hónapokban több olyan kutyánk is gazdihoz költözött, akiket álmunkban sem gondoltunk volna…  Ilyenkor repes a szívünk, hiszen ezeknek a kutyáknak a többsége sosem tapasztalta meg, hogy milyen egy saját család. Darázs 5 éve élt már nálunk. Bulltípusú kutya, bulldozerként közlekedik, nagyon nehéz őt és hasonló társait örökbeadni. Baromi […]


Gazdisodott: Zira

  Zira gazdis!  Zira közel 1 évet töltött nálunk a menhelyen. Önként sétált be hozzánk tesójával, Zordonnal. A Nagylány már egyszer volt gazdis, de időhiányra hivatkozva visszahozták őt. Most végre megtalálta az Igazit!  Sok boldogságot, te csipogós tündér!  

Zira