Történetek


  Zira gazdis!  Zira közel 1 évet töltött nálunk a menhelyen. Önként sétált be hozzánk tesójával, Zordonnal. A Nagylány már egyszer volt gazdis, de időhiányra hivatkozva visszahozták őt. Most végre megtalálta az Igazit!  Sok boldogságot, te csipogós tündér!  

Zira

Tambi

Gazdisodott: Tambi

  Lehet sokan felismeritek Bogit és csodaszép kisfiát, Benit, akik most nem kutya-ügyben érkeztek hozzánk, hanem cicát fogadtak örökbe.   No nem a panzióba, hanem a saját otthonukba. Biztosak vagyunk benne, hogy a lehető legjobb helyre került Tambi.  Sok boldogságot! 


Gazdisodott: Tarsus

Szerencse a szerencsétlenségben, de talán Tarsus legjobb napja az volt, amikor megszökött és elütötték őt. Gazdája szomszédja kért neki segítséget Többször váltott már gazdát. Befogadtuk, megműttettük, majd Klaudia ideiglenesen hazavitte a kutyát. Az ideiglenes befogadásból hamar szerelem lett, és Tarsus egy csodás gazdit kapott.  Sok boldogságot, Tarsi és köszönjük, Klaudia!  […]

Tarsus

Káin

Gazdisodott: Káin

Káin próbaideje lejárt már egy ideje, hivatalosan is gazdis!  Nagyon köszönjük a családnak, hogy nem adták fel az első akadálynál, felkerestek jó pár kutyasulit, és orvosolták a Káinnál felmerülő problémákat.  Nagyon sok boldogságot együtt!