Gazdisodások


Gazdisodott: Glória

  Glória kölyökkorában került hozzánk, a menhely bekötő útján élő kolóniából. Bekerülése után nemsokkal elköltözött Anettékhez és azóta is ott élt. A napokban megszületett a döntés, Glóriát örökbefogadták. Mi elveszítettünk egy ideiglenest, de Glória nyert egy szuper gazdit magának! Sok boldogságot együtt!

Glória

Soya

Gazdisodott: Soya

Soya több mint egy évet töltött nálunk, Hajdúsámsonból került a gondozásunkba. Végre rámosolygott a szerencse és jó messzire költözött Debrecenből. Dani, a gazdi, nagyon kitartó volt.:) Köszönjük Kósa Heninek az előkontrollt! ❤ Sok boldogságot!


Gazdisodott: Szaffi

  Szaffi is gazdis lett! Néhány hónappal ezelőtt került a gondozásunkba Szaffi, a hófehér cicalány, aki Tamásipusztán, az út mellett, csontsoványan kuporgott, egy kartondobozban. Mára már kivirult, megkapta a megfelelő oltásait, kiivartalanítottuk és hétvégén gazdihoz költözött. Sok boldogságot együtt!

Szaffi

Rubinola

Gazdisodott: Rubinola

Rubinolára is rámosolygott a szerencse! Egy kedves, idősebb házaspár kifejezetten Rubihoz érkezett a menhelyre, és a séták alkalmával hamar kiderült, hogy olyan, amilyennek elképzelték. A saját kutyájuk, Lizzi, az óriás snaci is jól fogadta az új jövevényt, így Rubi hivatalosan is gazdis! Sok boldogságot!  


Gazdisodott: Maracas

Bár nem terveztük, hogy érkezik, de Maracas hozzánk került. Rengetegen jelentkeztek ideiglenes befogadónak, de végül Petráékhoz került, ahol azóta is szuper élete van. Hónapok óta él már náluk a kislány, és nem tartott sokáig amíg Petráék úgy döntöttek, hogy szeretnék, ha Maracas maradna, örökre. Maracas (új nevén Léni), átesett az […]

Maracas