Gazdisodások


Gazdisodott: Pedro és Polly   Frissítve!

Adott 2 bull típusú kutya, akikre rengeteg a jelentkező, köztük a legtöbb a “hol van a kuggya” kérdéssel indítja a beszélgetést, természetesen köszönés nélkül, de mindig vannak olyanok, akik valóban, tényleg csak őket szeretnék, komolyan átgondolva, időt és energiát nem sajnálva. Pedro egyszer már volt gazdis, de nem foglalkoztak vele […]

Pedro&Polly

Vica

Gazdisodott: Vica   Frissítve!

  Vica babaként került be a menhelyre, testvérével, Vincével együtt. Vica egyik hátsó lába elég csúnyán eltört és mivel orvosi ellátást nem kapott, így rosszul forrt össze. Egyeztetve a Net Vet Állatorvosi Rendelő ortopéd orvosával, abban maradtunk, hogy a lábát nem amputáljuk (műtéttel korrigálni már nem tudta az orvos), hanem […]


Gazdisodott: Xilofon   Frissítve!

  Xilofon már lassan 1 éve élt nálunk, de megérte várni! Próbaidőre költözött egy kedves családhoz, majd véglegesítettük az örökbefogadást és hivatalosan is GAZDIS kutya lett a nagyfiú! Sok boldogságot együtt! Köszönjük a gazdiknak!

Xilofon

Gazdisodott: Fókusz

  Fókusz szuper gazdit szerzett magának! Anita egy fotó alapján szeretett bele Fókiba, és kitartóan jött hozzá, amíg át nem tudott költözni az új lakásába. Köszönjük a gazdinak, hogy kiállta a hétpróbát és a lehető legjobban kezelte az aggodalmainkat ! Nagyon sok boldogságot együtt!

Fókusz

Antal

Gazdisodott: Antal

Antal 2017. márciusában érkezett hozzánk, Nyíradonyból, balesetes cicaként. Ugyan eltelt több, mint 2 év, de most rátalált a szerencse és elköltözött tőlünk. Nagyon köszönjük a gazdiknak, hogy tőlünk választottak cicát! Sok boldogságot kívánunk!  


Gazdisodott: Lotti

  2 év után végre Lotti révbe ért! Nem is értjük miért volt ilyen sokáig nálunk, hiszen nagyon kedves, dorombolós, imádja az embereket és a kutyákat is. Egy nagyon kedves családhoz került, akik rendszeresen kijárnak sétáltatni hozzánk. Nagyon sok boldogságot együtt!

Lotti