Gazdisodások


Gazdisodott: Vomer

Vomer betette a mancsát a tutiba…  Egy szuper, aktív családhoz költözött, ahol rengeteg kaland vár rá. Egészen Tordasig utazott, hogy új életet kezdjen.  Hajrá, Vomer, légy nagyon ügyes! Köszönjük Katáéknak, hogy tőlünk választottak kutyát!   

Vomer

Nessi

Gazdisodott: Nescafe

Nescafe betette a popóját a tutiba..😁   Egy nagyon kedves család látogatott ki hozzánk, hogy kutyát szeretnének örökbefogadni. Sok találkozáson túl vannak, végül Nescafe lett az, aki mindenki szívét megdobogtatta! <3   Nessi már suliba is jár és baromi okos, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá! <3   Sok boldogságot […]


Gazdisodott: Makaó

Makaó közel 1 évet töltött a menhelyen, most pedig beköltözött a tutiba..  Nem engedjük el a mancsát, Zsani rendszeres látogató lesz náluk, és segítünk, ha kell..  Nagyon köszönjük, hogy őt választottad, Csilla!  Sok boldogságot! 

Makaó

Gazdisodott: Mandulavirág

Mandulavirág is kirepült a fészekből… Babakora óta ideiglenes befogadónál él, ahol megtanult falkában élni, megtanulta mi az, hogy szobatisztaság, szocializáció, de lesz még vele dolga a gazdiknak bőven!  Egy szuper családhoz került a kismanó, nagyon sok boldogságot kívánunk!   

Mandulavirág

Jager

Gazdisodott: Jager

Jager, legnagyobb meglepetésünkre, nem sok időt töltött nálunk.  A kennel-lét nagyon megviselte, így, külön örültünk, hogy ő lett a kiválasztott.  Kinti-benti kutyus lesz, reméljük, hogy minden rendben megy és hamar beilleszkedik. Köszönjük, hogy tőlünk választottátok ki az új családtagot! Sok boldogságot!