Gazdisodások


Gazdisodott: Bella

  Nem gondoltuk, hogy ilyen hamar sikerülni fog, de mégis… Bella mindössze néhány hónapot töltött nálunk. Az utcán találták, eredeti gazdája lemondott róla. Noha nagyon szép kutya, ugyanolyan makacs, önfejű és nem ápolt túl szép viszonyt más kutyákkal. A szemeit többször kellett műteni, befelé forduló szemhéja miatt. Az egyik sétáltatónk […]

Bella

Krisz

Gazdisodott: Karob Krisz

Krisz is gazdit szerzett… Felícia már hetekkel ezelőtt megkeresett bennünket, hogy Kriszt szeretné örökbefogadni. Kijárt hozzá, ismerkedtek, sétáltak, megismerkedett a család saját kutyájával is, akivel minden rendben volt. Az előkontroll után, nem volt kérdés, Krisz költözni fog! Nagyon köszönjük, hogy tőlünk választottál! Sok boldogságot kívánunk!


Gazdisodott: Bence

  Bence már kölyökkora óta ideiglenes befogadónál él. Szerencsére neki már nem kell sehova költöznie, ideiglenes befogadói megtartják őt. Ezennel a harmadik Bitcoin baba is gazdisodott, a mi legnagyobb örömünkre! Köszönjük az eddigi törődést és nagyon sok boldogságot kívánunk!

Bence

Gazdisodott: Garcia

Garcia nem tölött szerencsére sok időt nálunk, hamar felfigyelt rá egy nagyon kedves család,akik ideiglenesen majd véglegesen is magukhoz vették a mi Garciánkat! Szuper élete van a nagyfiúnak, napi több kilóméteres séta, bent alvás és még sorolhatnánk! Nagyon köszönjük, hogy tőlünk választottatok kutyust, nem fogjátok megbánni! Sok boldogságot együtt!  

garcia

44023123_1948609215178152_7981035059811450880_n

Gazdisodott: Pizsi

  Pizsire is rámosolygott végre a szerencse és gazdis lett! Ági és párja már fogadott örökbe tőlünk cicát és ideiglenesen Pizsi is hozzájuk költözött. Mivel mindkét saját cicájuk elfogadta Pizsit, így nem volt kérdés, hogy ő is marad a családban. Nagyon sok boldogságot kívánunk együtt!


Gazdisodott: Matyi

Kanapélábú, hurkatestű Mátyásunk is családban tölti a következő karácsonyt! Egy nagyon kedves család kifejezetten Mátyáshoz érkezett a menhelyre, hogy őt szeretnék örökbefogadni. Szerelem volt első látásra. Matyika kezdeti félelme hamar elillant, egy kis jutalomfalatért cserébe. A következő találkozásnál már Samu is a családdal tartott, aki az első számú négylábú a […]

Matyi