K.Zsani


Gazdisodott: Oahu

  Ugye mindenki látja azt az elégedett arcot? Oahu betette a mancsát a tutiba! Egy nagyon kedves család látogatott ki hozzánk, és bizony konkrét tervekkel, Oahut szerették volna. Az előkontroll után nem volt kérdés, a kisasszony összepakolt és mindent hátra hagyva el is költözött tőlünk! Nagyon sok boldogságot !

Oahu

Nihau

Gazdisodott: Nihau

  Nini után Nihau is elköltözött tőlünk! Ő sem maradt Debrecenben, egészen a fővárosig utazott, hogy ott kezdjen új életet. Katinka először Nihau testvérére, Ninire jelentkezett, de mivel ő már gazdijelöltes volt, így megnézték a tesót is és szerelem volt első látásra. A családban a kutyák családtagok és van menhelyről […]


Nini

Gazdisodott: Nini

Nini családja egészen Mosonmagyaróvárról érkezett látogatóba a kutyához. Szállást foglaltak, néhány napot itt töltöttek, és minden délután az ideiglenes befogadónál voltak, hogy ismerkedjenek Ninivel. A tökéletes kutya megtalálta tökéletes családját. Nagyon sok boldogságot kívánunk!  


Gazdisodott: Ramonda

  Ramonda is elköltözött! Egy nagyon kedves család szemelte ki őt és rendszeresen látogatták. Az előkontroll után nem volt más hátra, minthogy a nagylány összepakoljon és hátra hagyva a rácsokat, családtagként éljen tovább. Nagyon sok boldogságot, Rami!

Rami