K.Zsani


Legújabb támogatónk: az Expodom

Újabb támogatót köszönthetünk egyesületünk mecénásai közt, ugyanis nagyszerű felajánlást kaptunk az Expodom csapatától! :) Mint tudjátok, igyekszünk minél több helyen népszerűsíteni az örökbefogadást, így egyesületünkkel évek óta megjelenünk különféle rendezvényeken. Nem beszélve a sajátjainkról, amelyeket kinn szoktunk tartani a menhelyen; legyen az egy karácsonyi nagy séta, vagy csupán támogatói ajándékaink […]

95261638_595156537762064_3180217747028049920_n (1)

Manna

Gazdisodott: Manna

Manna 3 év után GAZDIS!  Manna 2 évet ideiglenes befogadónál, 1 évet a menhelyen töltött. Sosem volt egyetlen érdeklődője sem. Most pedig betette a mancsát a tutiba.  A családnak van már egy mentett cicája és egy csodaszép bobtailje, Manna pedig a legújabb családtag.  Sok boldogságot kívánunk!   


Gazdisodott: Kanaszta

  Drága Kanasztának nem kellett messzire mennie egy gazdiért.  Ideiglenes befogadója, Panna meg szerette volna őt tartani, így véglegesen is maradt nála.  Szerencsére a lábamputációt és az ivartalanítást jól viselte, már a varratszedésen is túl van. Sok boldogságot együtt, lányok! 

Kanaszta

Gazdisodott: Darázs

Az elmúlt hónapokban több olyan kutyánk is gazdihoz költözött, akiket álmunkban sem gondoltunk volna…  Ilyenkor repes a szívünk, hiszen ezeknek a kutyáknak a többsége sosem tapasztalta meg, hogy milyen egy saját család. Darázs 5 éve élt már nálunk. Bulltípusú kutya, bulldozerként közlekedik, nagyon nehéz őt és hasonló társait örökbeadni. Baromi […]

Darázs

Zira

Gazdisodott: Zira

  Zira gazdis!  Zira közel 1 évet töltött nálunk a menhelyen. Önként sétált be hozzánk tesójával, Zordonnal. A Nagylány már egyszer volt gazdis, de időhiányra hivatkozva visszahozták őt. Most végre megtalálta az Igazit!  Sok boldogságot, te csipogós tündér!  


Gazdisodott: Tambi

  Lehet sokan felismeritek Bogit és csodaszép kisfiát, Benit, akik most nem kutya-ügyben érkeztek hozzánk, hanem cicát fogadtak örökbe.   No nem a panzióba, hanem a saját otthonukba. Biztosak vagyunk benne, hogy a lehető legjobb helyre került Tambi.  Sok boldogságot! 

Tambi