Adó 1% 10


Az adótörvény lehetőséget biztosít arra, hogy a már levont vagy befizetett személyi jövedelemadó kétszer 1%-át valamilyen jótékony célra irányíthassa az adózó. Amennyiben ezzel a lehetőségével nem rendelkezik, úgy jövedelemadójának ezen százalékai is az Államkasszába vándorolnak.

A  személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából származó bevétel, közhasznú egyesületünk számára nélkülözhetetlen forrás, hiszen ezen anyagi segítségből tudjuk biztosítani védenceink számára az állatorvosi ellátásokat, tartási és egyéb költségeket.

Támogasd Te is Állatotthonunk  gondozottjait adód 1%-val!

Segítségedet hálásan köszönjük,

“Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület Debrecen
Adószám: 18567623-1-09

Kérjük, hogy a 19EGYSZA jelű nyomtatványon a kedvezményezett adószáma rovatba az Együtt az állatokért KHE Debrecen adószámát írják be:

18567623-1-09.

Köszönjük!
Útmútató az 1%-os nyomtatvány kitöltéséhez és postai feladásához:

A nyilatkozatba írja bele az ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, NEVÉT, CÍMÉT, valamint (ha van), akkor az E-MAIL címét. A nyilatkozat már tartalmazza a mi adószámunkat. A nyomtatványt tegye egy szabvány méretű borítékba, majd a borítékon tüntesse fel az Ön NEVÉT,  LAKCÍMÉT, ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT. A lezárt borítékot a lezárásnál írja alá, majd jutassa el a NAV-hoz!

NAV Hajú-Bihar Megyei Adóigazgatóság
4029, Debrecen, Faraktár utca 29/C


Az 1%-os nyomtatvány IDE KATTINTVA tölthető le.

 

 ado2016


Megjegyzés hozzáfűzése

10 Gondolat “Adó 1%